Technische analyse Randstad

0
264

H ier volgt een korte technische analyse van Randstad. Het aandeel Randstad. Randstad stabiliseert momenteel rond het niveau van 52 a 56 Euro. Het langetermijn plaatje begint er wel interessant uit te zien, dus interessant voor langetermijn beleggers die eventueel willen participeren in het aandeel Randstad.

Wacht tot de indicatoren verbeteren voor de korte termijn, zodat je een mooie langetermijn aankoop kunt doen van de aandelen randstad.

Korte termijn technische analyse Randstad

Technische analyse Randstad van dit moment geeft aan dat we vanaf 26 augustus 2019 begonnen zijn met een mooie opmars naar een stand van momenteel 55,40 Euro. We zien vanaf 13 december 2019 dat het aandeel wat meer zijwaarts aan het bewegen is. Thans beweegt het aandeel in een mooie bandbreedte van 52,32 Euro aan de onderkant en 55,40 Euro aan de bovenkant. Voor traders kan er geprofiteerd worden door binnen deze bandbreedte te traden. De vraag is nu wat de komende tijd gaat gebeuren. We zien vanaf oktober 2019 een verzwakkende RSI indicator en dat de momentum vanaf dat punt terugloopt. Echter, we zien wel dat de MACD indicator wat meer een positieve crossing laat zien. De RSI bevindt zich in neutraal gebied en ook deze indicator zou goed weer de bovenkant kunnen gaan pakken. Het is dus voor de korte termijn even afwachten. In ieder geval bij correcties richting de 52,32 kan een koop interessant zijn. Het beste zou zijn dat het aandeel nu wat meer rond het huidige niveau blijft liggen. Dan kunnen de indicatoren ook wat meer een sterkere ontwikkeling laten zien.

korte termijn technische analyse Randstad

Lange termijn technische analyse Randstad

Op de lange termijn grafiek van Randstad zien we wel een heel interessant patroon ontstaan. Het aandeel is bezig de all-time-high te doorbreken en het ziet ernaar uit dat het aandeel in een nieuwe langetermijn koopfase belandt. Het aandeel heeft dan stijgingsruimte zonder dat het nieuwe weerstanden tegen zal komen. Gezien de recente langetermijn uitbraak van het aandeel Randstad, zou je altijd kunnen wachten tot het aandeel terugvalt tot steunniveau 52,52 Euro. Vooralsnog is het zo dat als het aandeel Randstad boven de 52,32 Euro blijft, dit voor langetermijn beleggers interessante koopkansen biedt.

technische analyse lange termijn Randstad

Het aandeel Randstad kopen over verkopen?

Voor de korte termijn zien we nog een beetje aarzeling, voor de lange termijn zien we een interessant aandeel met veel stijgingspotentiëel. Wil je het aandeel Randstad kopen? Dan kun je overwegen om even af te wachten tot het aandeel iets terugloopt zodat je het voor een mooie prijs als langetermijn belegging kunt aanschaffen. Er staat het aandeel Randstad nu niets meer in de weg en kan het naar een eerste koersdoel van 56 Euro.

“De korte termijn aankoopkans biedt zich voor het aandeel Randstad voor een mooie langetermijn koersstijging.”

Voor de korte termijn zien we nog een beetje aarzeling, voor de lange termijn zien we een interessant aandeel met veel stijgingspotentieël. Wil je het aandeel Randstad kopen? Dan kun je overwegen om even af te wachten tot het aandeel iets terugloopt zodat je het voor een mooie prijs als langetermijn belegging kunt aanschaffen. Er staat het aandeel Randstad nu niets meer in de weg en kan het naar een eerste koersdoel van 65 Euro.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here