Technische analyse Nederlandse aandelen

Technische analyse Nederlandse aandelen maar ook van de buitenlandse aandelen en indices kun je bij BeursVandaag.nl vinden. De charttechnische analyse uitleg wordt zoveel mogelijk per aandeel of per index besproken voor de korte en lange termijn.
Ik geef een korte en langetermijn visie van beurzen wereldwijd. Technische analyse Nederlandse aandelen en van buitenlandse Nederland houden wij secuur bij en daarbij behorende tradingsignalen. Van belangrijke niveau’s geeft ons systeem een alert, zodat wij weten dat we mogelijk actie moeten ondernemen. Charttechnische analyse is een serieuze aangelegenheid en het is van belang op tijd te zijn met winstnemen, maar ook met het nemen van verliezen. Daarin ben ik erg consequent. Cut your losses, and let your profit run!

​Technische analyse Nederlandse aandelen, sectoren en indices

​Op BeursVandaag.nl willen wij de belegger die actief aan het traden is op de beurzen, volledig servicen. Actief handelen in aandelen of opties vergt nu eenmaal aandacht. Af en toe ermee bezig zijn leidt uiteindelijk tot het maken van fouten. Dat is in ieder geval mijn ervaring. Bij BeursVandaag kun je jouw favoriete aandelen opgeven waar jij in het handelen bent of misschien heb je wel bepaalde aandelen op het oog. Welke mogelijkheden bieden wij de belegger op het gebied van technische analyse Nederlandse aandelen?

Charttechnische analyse service

Voor de actieve beleggers die actief traden in aandelen of opties, heb ik een aparte service. Je wil natuurlijk als je actief in aandelen handelt weten, hoe de grafieken er met regelmaat voor staan. Is er een draaipunt waarneembaar op de 60 minuten chart? Of begint een aandeel of index een opleving zien van belangrijke Fibonnaci punten. Beleggen volgens de Fibonacci theorie is een uitermate interessante manier om correctieniveau’s te voorspellen. In ieder geval hebben wij een abonnement die je per kwartaal kunt afsluiten. Je bent zowel per mail als per telefoon op de hoogte als er een signaal ontstaat. Op deze manier mis je geen enkele kans meer.