Technische analyse Aalberts

0
161
Technische analyse aalberts

Technische analyse Aalberts (korte termijn)

Sinds 19 maart j.l is het aandeel Aalberts na een koersval van 21 februari j.l. vanaf een niveau van 42 a 43 Euro, weer aan het opkrabbelen. De koers is nu voor de korte termijn op weerstandsniveau van 28 Euro gekomen. De RSI en de MACD bevestigd de opgaande korte termijn trend. Echter, we zien dat de de MACD Forest indicator lichtjes negatief divergeert. Dit impliceert nog niet zo veel, alleen is dit wel iets om in het achterhoofd te houden.

Koersverwachting korte termijn Aalberts

“Aandeel Aalberts; wordt weerstand van 28 Euro doorbroken of maken we nog één keer een flinke low?”

Nu het aandeel tegen een weerstandsniveau van 28 Euro aanhikt. is het nu de vraag of het aandeel Aalberts zonder problemen het weerstandsniveau van 28 Euro kan doorbreken. Het aandeel zit nu gevangen in een bandbreedte 24 Euro – 28 Euro. Bij een neerwaartse doorbraak van steunniveau van 24 Euro, dan is de valluik weer open en kan het aandeel weer terug corrigeren naar 17 Euro, het dieptepunt van 19 maart dit jaar.

Aandelen Aalberts kopen of verkopen?

Uit de technische analyse van Aalberts blijkt dat een afwachtende houding van belang is op dit moment. Het aandeel zal weerstandsniveau van 28 Euro moeten overstijgen zodat er weer vrije ruimte ontstaat naar de oude toppen van maart 2019. De vorige top lag op ongeveer 42 Euro dus er voldoende opwaarts potentieël. Let dus de komende tijd op deze zijwaartse beweging en de uitbraak die volgt, hetzij opwaarts of neerwaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here