Fictief beleggen

  0
  423
  Fictief beleggen

  Fictief beleggen

  Fictief beleggen is voor een beginnende belegger erg interessant om ervaring op te doen. Beleggen kan in allerlei produkten, zoals aandelen, obligaties, opties etc etc. In de praktijk is beleggen knap lastig. Er zijn teveel factoren waardoor koersen bepaald worden en vaak zie je dan dat er veel emotie zichtbaar is op de financiele markten. Hoe kan je de goede aandelen onderscheiden ten opzichte van de zwakkere aandelen. Dat is de kunst. Technische analyse kan een uitstekend hulpmiddel zijn om de timing van uw transactie te bepalen. Beleggen voor beginners is voor velen een spannende stap. Online beleggen met een fictief bedrag kan u helpen de financiele markten beter te doorgronden.

  Fictief beleggen om uiteindelijk een goede belegger te worden

  fictief beleggen
  Fictief beleggen heeft als grote voordeel dat u met een groot bedrag op de beurs kunt handelen zonder dat het uw geld is, dus u heeft geen enkele risico. Met name is het voor de belegger die ingewikkelde optieconstructies wil gaan handelen erg interessant om te weten wat er in de praktijk precies gebeurt. Bijvoorbeeld wat voor effect is er zichtbaar met de tijdswaarde en verwachtingswaarde van een optie. Om maar een voorbeeld te noemen. In ieder geval kunt u leren beleggen zonder zelf risico te lopen. De financiele markten zijn continu in beweging en fictief beleggen helpt u de markten beter te begrijpen.

  SAXOBANK biedt u de kans om fictief te beleggen

  Wilt u actief gaan handelen op de beurs dan is een partij als SAXOBANK een ideale partij om een rekening te openen.

  • Saxobank heeft een wereldwijd bekroond platform
  • U kunt handelen in 160 valutaparen, 12.000 aandelen en 7.000 CFD’s op 25 beurzen wereldwijd
  • U kunt beginnen met €100.000 fictief te gaan beleggen op alle beurzen

  U kunt een gratis demo account aanvragen en het handelsplatform van Saxobank uitproberen, zonder kosten en verdere verplichtingen.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here