AEX grafiek korte termijn

 

Op de 30 minuten grafiek zien we momenteel een zijwaartse trend, en zien we dat de AEX gevangen zit in een smalle bandbreedte tussen 628,80 Euro en 629,90 Euro. De koers van de AEX index houdt momenteel goed stand boven zowel de korte termijn steunlijn als op 50 daags moving average.

Wat geeft koersgrafiek aan van AEX index voor de korte termijn?

Het is van belang voor het hervatten van de uptrend dat de korte termijn weerstand wordt doorbroken, en dan is de 630 punten voor de AEX een belangrijk niveau waar de AEX index doorheen moet breken. De indicatoren zijn nu ook zwak, maar de MACD indicator bevindt zich nog boven de 0-lijn en bevindt de RSI zich in neutraal gebied. Verzwakking onder 628,80 kan inhouden dat we wellicht op 626 punten of 622 punten kunnen instappen. Dit zijn namelijk de belangrijke Fibonacci levels. Het is nu afwachten welke richting wordt gekozen.

AEX grafiek korte termijn

AEX grafiek korte termijn visie: NEUTRAAL

Korte termijn technische analyse signalen AEX ontvangen?

Wil je up-to-date blijven van de koerstrend van de AEX index?

Abonneer je op onze nieuwsbrief. Wekelijks verzorgen wij nieuws over koerstrends van aandelen en indices.

Disclaimer: Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Een volledig risicovrije belegging bestaat niet. BeursVandaag geeft geen beleggingsadvies. Dit artikel moet dan ook niet als zodanig gelezen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here